Valtavalo G4 LED-Lysrör

subpage_valtavalo_g4_valoputket_banneri_sv

 

Nedladdningsbar filer
valtavalo_infographics_SWE Valtavalo G4 LED-lysrör: livslängd och kostnader
Valtavalo G4 brochure (SWE)_lowres Valtavalo G4 LED-lysrör broschyr
Valtavalo G4 LED-lysrör eulumdat filer Valtavalo G4 LED-lysrör eulumdat filer

Valtavalo G4 är det första flimmerfria LED-lysröret på marknaden tillverkat enligt standarden EN/IEC 62776. På sistone har flera studier utförts om flimrande ljus och hur det påverkar människors välbefinnande och hälsa. Man har observerat att flimmer kan orsaka olika slags besvär hos människor, bland annat huvudvärk, trötthet och stress. Valtavalo G4 ger ett flimmeflitt ljus av god kvalitet som påverkar positivt på välbefinnande.

Valtavalo G4 LED-lysrör har den längsta genomsnittliga livslängden och garantin på marknaden: 125 000 timmar och 7 år. Också underhållskostnaderna är låga. Det betyder att de totala livcykelkostnaderna (TCO) för Valtavalo G4 LED-lysrör är de lägsta på marknaden.

Valtavalo G4 LED-lysrör som är ett resultat av Valtavalos egen produktutveckling, tillverkas på vår egen produktionsanläggning med den senaste automationstekniken och enligt standarden EN 62776. Varje LED-lysrör genomgår automatiska och rigorösa test av el- och ljusegenskaperna. Kunden kan alltså vara säker på produktens utmärkta kvalitet.

sidebar-bannerit-20000-tunnin-testi-se

Valtavalo